Totalentreprenad för dig baserad i Uppsala

Varför ska du anlita oss?

När det är dags att bygga om eller bygga nytt är det förstås viktigt att man lyckas hitta ett byggföretag med kompetens nog för att kunna utföra en totalentreprenad som håller måttet. Som kund gäller det också att man ska kunna känna att det nya byggprojektet inte kommer suga musten ur en. Det kan exempelvis kännas jobbigt att behöva sköta kontakten med allt från målare till golvläggare, alltså med flera olika aktörer.

När du anlitar oss kan du känna dig lugn i att du kommer slippa stressen det ofta kan innebära att bygga nytt. Vi förser dig med en totalentreprenad där vi samordnar och genomför hela delen av byggprojektet åt dig som kund. Det betyder att om du exempelvis ska göra om i trädgården så sköter vi allt från uppskissning av projektet till stenläggning av trädgårdsgången och installation av poolen. Utöver den uppenbara fördelen att vi erbjuder smidiga helhetslösningar finns det även andra fördelar med vårt företag. Nedan hittar du ett par av dessa.

Rätt till ROT-avdrag

Om du är privatperson och anlitar oss för totalentreprenad betyder det att chanserna är goda för att du ska ha rätt till ROT-avdrag. ROT är en skattereduktion som står för ”reparation, ombyggnad, tillbyggnad”. Avdraget infördes för första gången på 90-talet men har ändrat utformning ett antal gånger sedan dess, senast 2008. Grundprincipen och syftet är dock detsamma nu som det var då, nämligen att försöka motverka svartarbeten inom branschen på grund av billigare priser samt att uppmuntra svenskar till att underhålla sina fastigheter.

ROT-avdraget ger dig rätt till att göra ett procentuellt avdrag från arbetskostnaderna när du anlitar hantverkare för dina reparationer, ombyggnader och/eller tillbyggnader. Totalt får privatpersoner göra avdrag för ROT på som mest 50 000 kr. Procentuellt sett får det maximalt motsvara 30%. Notera dock att detta alltså enbart gäller arbetskostnader och inte exempelvis transportkostnader och inköp av material. Hursomhelst kan du som har rätt till ROT-avdrag alltså få hjälp av oss med dina byggprojekt till ett betydligt lägre pris!

Om du inte är säker på huruvida du har rätt till detta avdrag eller inte kan du självklart kontakta oss så tar vi tillsammans reda på det. Generellt sett har du rätt till det om du inte redan uppfyllt din kvot i relation till ROT-avdraget under det aktuella beskattningsåret. Som företagskund har du dock aldrig rätt till detta avdrag då det uteslutande riktar sig till privatkunder.

Totalentreprenad för dig som bor i Uppsala

Toppkvalitet till förmånliga priser

Vår ambition när det gäller totalentreprenad är att kunna erbjuda sådan av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vi vill helt enkelt inte att priset ska behöva vara en faktor som hindrar dig från att bygga nytt. Av den anledningen ser vi till att alltid erbjuda så bra priser som möjligt, detta utan att för den sakens skull låta det gå ut kvalitén på de jobb vi utför. Våra duktiga och noggranna hantverkare använder sig alltid av produkter och verktyg som håller hög standard.

Tack vare vår långa erfarenhet av att arbeta med totalentreprenad har vi ett brett kontaktnät inom byggbranschen vilket gör att vi får ta del av fördelaktiga priser när vi gör inköp. Det är något du kommer märka av på din slutfaktura då vi alltid levererar prisvärda, men också högklassiga, tjänster!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify