Vad planerar du?

Oavsett vilket byggprojekt du som privatperson eller företagskund vill genomföra är vi säkra på att vi kan hjälpa till. Se några av våra tjänster nedan.

services_icon1

Bygg

Vår breda kunskap inom bygg sträcker sig från finsnickeri till totalentreprenad. Våra duktiga hantverkare kan hjälpa dig att förverkliga dina planer, både stora såväl som små. Vi har bland annat erfarenhet av möbelsnickeri, nybyggnationer, tillbyggnationer, renoveringar och mycket mer! När du kontaktar oss med dina önskemål berättar vi gärna mer om vad vi kan göra. När vi väl bygger är vi alltid noggranna och lyhörda när det kommer till våra kunders idéer och önskemål.

services_icon1

Anläggning

För att kunna utföra det byggprojekt du önskar är det ofta nödvändigt med underliggande arbete. Om du exempelvis ska bygga en stuga på tomten kan du behöva dra vatten under marken så att den kan få ett fungerande kök och toalett. Vi är experter inom anläggningsarbeten och kan bland annat hjälpa dig med markplanering, avlopp, dränering och liknande jobb.

services_icon1.png

Målning

Vi erbjuder även tjänster inom måleri. Det kan till exempelvis ingå som en del i vår totalentreprenad. Dock kan det lika gärna handla om en enskild tjänst. Vi utför tapetsering, invändig- och utvändig målning. Vi kan hjälpa till med att måla allt från stora fasader till väggarna i ett enskilt rum.

services_icon1

Utomhusrelaterade arbeten

Också när det kommer till utomhusrelaterade arbeten har vi lång erfarenhet och bred kompetens. Vi kan se till att din utemiljö blir än mer trivsam och bland annat bygga staket, altan och pool. Du som vill ha en drömlik trädgård behöver bara höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna med både tips och praktiskt arbete.