Totalentreprenad för er som bor i Uppsala

Kåbo Bygg & Hantverk AB

Varmt välkommen till oss här på Kåbo Bygg & Hantverk AB! Vi är en totalentreprenör baserad i Uppsala som vänder oss till både privat- och företagskunder vilka vill ha hjälp med att förverkliga sina projekt. Vi tillhandahåller alla tänkbara typer av tjänster inom områdena bygg, anläggning och måleri. Det kan handla om allt från möbelsnickeri till dränering. Vår verksamhet präglas av ett högt fokus på både kvalitet och noggrannhet. När du anlitar oss ska du kunna känna dig lugn i att våra resultat går hand i hand med dina förväntningar.

Vi finns här för att bistå dig med råd och assistans under hela projektets gång. Vi besitter djupgående expertis inom flera områden och kan till en början agera bollplank för dina idéer. När du väl känner dig säker på vad du vill göra sätter vi igång och utarbetar en projektplan som du självklart får ta del av och vara med och utforma om du så önskar. Så fort du godkänt den sätter vi i gång med vårt arbete och ser till att dina idéer görs till verklighet!

Projekt som håller

Vi på Kåbo Bygg & Hantverk AB vet hur viktigt det är att utföra arbeten som håller. Vi vill att du ska kunna njuta av ditt bygge i många, många år framöver utan att behöva oroa dig för att det inte är gjort på ett bra sätt. För att säkerställa hög kvalitet ser vi alltid till att använda oss av material och verktyg av högsta kvalitet samt av hantverkare som är precisa och har full koll på vad de gör.

Hela verksamheten hos oss på Kåbo Bygg & Hantverk AB kantas av ett hållbarhetstänk som gäller för både våra produkter och vårt sätt att se på entreprenader i stort. Vår filosofi är att det alltid lönar sig att göra rätt och ordentligt från första början, bland annat eftersom man då slipper att göra om vid ett senare tillfälle och kan därmed undvika att behöva slösa både tid och energi.

Totalentreprenad för er som är bosatta i Uppsala

Var finns och verkar vi?

Vi på Kåbo Bygg & Hantverk AB håller till i Uppsala. Av naturliga skäl har vi därför under årens lopp främst arbetat med kunder i just Uppsala med omnejd. Det innebär dock inte att vi stänger dörren för sådana från andra delar av landet. Vi har tidigare nämligen också arbetat med kunder på andra platser i Sverige.

Vill du ha hjälp med totalentreprenad kan du helt enkelt alltid höra av dig till oss så ser vi vad vi kan göra för dig. Vi svarar gärna på dina frågor och tankar kring ditt nästa projekt och ser fram emot att du kontaktar oss!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify